Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Gemerské knedlíky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
1808 kalorií 2.0g cukrů 33.0g tuků 60.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupáme a poté nastroháme. Necháme je na sítku okapat a ještě vymačkáme zbylou vodu. Potom je dáme do mísy, přidáme mleté uzené maso, majoránku, pepř, česnek, který jsme utřeli se solí, mouku a vše promícháme. Z těsta utvoříme knedlíky, obalíme je ještě v mouce a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme je asi 10 minut. Potom je vyndáme z vody necháme okapat a nakrájíme. Na talíři polijeme rozškvařenou slaninou nakrájenou na kostičky a podáváme.


Přidat na Pinterest
Evík

05. 09. 2012, Recept navštíven: 1415x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne zemiakove knedlíky

14. 04. 2016, 10:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super knedlíky

03. 05. 2016, 19:37

Přidat komentář

Facebook komentáře