Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Gemerské knedlíky

Gemerské knedlíky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 40min , porce

1808 kalorií, 2.0g cukrů, 33.0g tuků, 60.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupáme a poté nastroháme. Necháme je na sítku okapat a ještě vymačkáme zbylou vodu. Potom je dáme do mísy, přidáme mleté uzené maso, majoránku, pepř, česnek, který jsme utřeli se solí, mouku a vše promícháme. Z těsta utvoříme knedlíky, obalíme je ještě v mouce a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme je asi 10 minut. Potom je vyndáme z vody necháme okapat a nakrájíme. Na talíři polijeme rozškvařenou slaninou nakrájenou na kostičky a podáváme.

Evík

05. 09. 2012, Recept navštíven: 1181x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Gemerské knedlíky

Gemerské knedlíky

Brambory oloupáme a poté nastroháme. Necháme je na sítku okapat a ještě vymačkáme zbylou vodu. Potom je dám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Gemerské knedlíky Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne zemiakove knedlíky

14. 04. 2016, 10:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super knedlíky

03. 05. 2016, 19:37

Přidat komentář

Facebook komentáře