Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hedvábné cibulkové zelí

Hedvábné cibulkové zelí

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
552 kalorií 20.0g cukrů 0.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Na sádle zpěníme jednu na jemná kolečka nakrájenou cibuli. Ostatní také nakrájíme na tenká kolečka a povaříme v osolené vodě. Po chvíli scedíme a přidáme k osmažené cibuli. Osolíme, osladíme, přidáme kmín a dusíme doměkka. Nakonec dochutime octem. Cibulové zelí můžeme použít všude tam, kde se hodí i normální.


notburga

11. 04. 2010, Recept navštíven: 1473x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře