Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hedvábné cibulkové zelí

Hedvábné cibulkové zelí
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

552 kalorií, 20.0g cukrů, 0.0g tuků, 5.0g bílkovin

Příprava

Na sádle zpěníme jednu na jemná kolečka nakrájenou cibuli. Ostatní také nakrájíme na tenká kolečka a povaříme v osolené vodě. Po chvíli scedíme a přidáme k osmažené cibuli. Osolíme, osladíme, přidáme kmín a dusíme doměkka. Nakonec dochutime octem. Cibulové zelí můžeme použít všude tam, kde se hodí i normální.

notburga

11. 04. 2010, Recept navštíven: 1388x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hedvábné cibulkové zelí

Hedvábné cibulkové zelí

Na sádle zpěníme jednu na jemná kolečka nakrájenou cibuli. Ostatní také nakrájíme na tenká kolečka a povaří...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hedvábné cibulkové zelí Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře