Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hlívový špíz v těstíčku

Hlívový špíz v těstíčku

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
244 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Klouboučky hlívy očistíme a povaříme 10 minut ve vroucí osolené vodě. Pak je nakrájíme na menší kousky. Sýr i salám také nakrájíme.
Z vejce, mouky a mléka vymícháme těstíčko. Na grilovací jehlu nebo špejli navlékáme střídavě houby, sýr a salám. Celý špíz obalíme v těstíčku a smažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
Podáváme s brambory, hranolky nebo bramborovou kaší.

Bulb Tip k receptu

Do těstíčka můžete přidat najemno nakrájené zelené bylinky, jen nesmí být moc aromatické, jinak přebijí chuť a vůni hub. Nejlépe se mi osvědčila petrželka, někdy smíchaná s trochou oregana.


notburga

23. 10. 2011, Recept navštíven: 1369x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, chutný špíz

07. 03. 2017, 20:26

Přidat komentář

Facebook komentáře