Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Houbová smaženice

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 55min , porce

612 kalorií, 1.0g cukrů, 23.0g tuků, 49.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Očištěné houby nakrájíme na plátky. Cibuli pokrájenou nadrobno necháme zesklovatět na sádle. Přidáme houby, opepříme, okmínujeme a za stálého míchání osmahneme. Přilijeme trošku vody , osolíme a dusíme do změknutí, všechnu vodu necháme vydusit. Měkké houby zalijeme rozšlehanými vejci a mícháme, dokud se vejce nesrazí.

katka16031

29. 11. 2009, Recept navštíven: 3217x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Houbová smaženice

Houbová smaženice

Očištěné houby nakrájíme na plátky. Cibuli pokrájenou nadrobno necháme zesklovatět na sádle. Přidáme houby,...

Houbová smaženice s vejci z Vysočiny

Houbová smaženice s vejci z Vysočiny

K přípravě používám mladší hřiby, či jiné houby tuhé konzistence. Očištěné houby omyjeme, pokrájíme na menš...

Zobrazit všechny podobné recepty k Houbová smaženice Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
takuto hubovu smaženicu robí skôr rano ako na večeru

25. 11. 2016, 11:06

Přidat komentář
Jitka
K večeři byla smaženice asi z posledních letošních hub. Musela jsem to zdokumentovat, tak posílám fotečku :o)

Jitka 19. 10. 2010, 23:34

Facebook komentáře