Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Houbový rýžový nákyp

Houbový rýžový nákyp

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1380 kalorií 0.0g cukrů 40.0g tuků 35.0g bílkovin

Příprava

Houby nakrájíme nadrobno a podusíme na oleji doměkka. Mezitím uvaříme v osolené vodě rýži. Houby scedíme, smícháme s uvařenou rýží, nasekanou petrželí a kořením. Rozložíme na pekáček a vložíme asi na 7 minut do vyhřáté trouby. Ihned podáváme.


notburga

02. 06. 2010, Recept navštíven: 1580x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na hubovo ryžový nákyp je dobrý

05. 12. 2016, 21:58

Přidat komentář

Facebook komentáře