Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí guláš s okurkou a hráškem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 45min
Nutriční hodnoty
1896 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a česnek nasekáme na malé kousky. Na rozehřátém oleji cibuli usmažíme do růžova, vložíme maso a orestujeme. Zasypeme česnekem, paprikou, mexickým kořením, osolíme a zamícháme. Podlijeme vodou a přidáme hořčici. Za občasného podlévání a zamíchání udusíme maso do měkka. Poté přidáme nakrájené okurky a mražený hrášek. Vše zahustíme jíškou a krátce povaříme.


Přidat na Pinterest
JanaB

06. 12. 2012, Recept navštíven: 1136x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
DObrý recept, jak trochu ozdravit klasický guláš

24. 12. 2012, 23:15

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný gulaš s okurkou

20. 03. 2016, 22:36

Přidat komentář

Facebook komentáře