Hovězí guláš s okurkou a hráškem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
1896
kalorií
0.0g
cukrů
42.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a česnek nasekáme na malé kousky. Na rozehřátém oleji cibuli usmažíme do růžova, vložíme maso a orestujeme. Zasypeme česnekem, paprikou, mexickým kořením, osolíme a zamícháme. Podlijeme vodou a přidáme hořčici. Za občasného podlévání a zamíchání udusíme maso do měkka. Poté přidáme nakrájené okurky a mražený hrášek. Vše zahustíme jíškou a krátce povaříme.
JanaB06. 12. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.