Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí guláš s hráškem

Hovězí guláš s hráškem

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 55min
Nutriční hodnoty
2724 kalorií 12.0g cukrů 38.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Kostky masa osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce smíchané se lžičkou tymiánu. V hrnci rozehřejeme olivový olej, nasypeme na něj maso, promícháme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nasekané stroužky česneku a ještě krátce opečeme. Poté přidáme lžičku sladké mleté papriky, konzervu oloupaných nakrájených rajčat, šťávu z půlky citrónu, kostku zeleninového bujónu, rajský protlak a zvolna dusíme do měkka, podle potřeby podlijeme. K téměř měkkému masu přisypeme hrášek. Podle chuti přidáme cukr, lžíci tymiánu a necháme podusit. Podáváme s taěstovinami.


Beruska64

08. 12. 2009, Recept navštíven: 1859x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
guľáš s hráškom je chuťovo vyborný

04. 04. 2017, 19:35

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný hovädzí guláš, robím najmä s čerstvým hráškom

17. 06. 2017, 20:19

Přidat komentář

Facebook komentáře