Hovězí guláš s hráškem
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 55min
Porce
Nutriční hodnoty
2724
kalorií
12.0g
cukrů
38.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Kostky masa osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce smíchané se lžičkou tymiánu. V hrnci rozehřejeme olivový olej, nasypeme na něj maso, promícháme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nasekané stroužky česneku a ještě krátce opečeme. Poté přidáme lžičku sladké mleté papriky, konzervu oloupaných nakrájených rajčat, šťávu z půlky citrónu, kostku zeleninového bujónu, rajský protlak a zvolna dusíme do měkka, podle potřeby podlijeme. K téměř měkkému masu přisypeme hrášek. Podle chuti přidáme cukr, lžíci tymiánu a necháme podusit. Podáváme s taěstovinami.
Beruska6408. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.