Hovězí játra na paprice
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1060
kalorií
0.0g
cukrů
55.0g
tuků
101.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmažíme na oleji do zesklovatění. Vmícháme na kostičky nakrájená játra a necháme chvíli dusit pod poklicí ve vlastní šťávě. Poté přidáme papriku, na jemno nastrouhaný česnek a hořčici. Podlijeme a dusíme. Jakmile játra změknou, zahustíme směs moukou rozmíchanou v trošce studené vody a necháme projít varem. V husté omáčce necháme rozpustit bujón, vlijeme smetanu a provaříme. Podle potřeby dochutíme solí.
Tip k receptu
Podáváme s knedlíkem.
JanaB02. 08. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: čerstvé papriky
Roxana 04. 08. 2013, 09:06
© 2024, Railsformers s.r.o.