Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí játra na paprice

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1060 kalorií 0.0g cukrů 55.0g tuků 101.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmažíme na oleji do zesklovatění. Vmícháme na kostičky nakrájená játra a necháme chvíli dusit pod poklicí ve vlastní šťávě. Poté přidáme papriku, na jemno nastrouhaný česnek a hořčici. Podlijeme a dusíme. Jakmile játra změknou, zahustíme směs moukou rozmíchanou v trošce studené vody a necháme projít varem. V husté omáčce necháme rozpustit bujón, vlijeme smetanu a provaříme. Podle potřeby dochutíme solí.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

02. 08. 2013, Recept navštíven: 2001x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zajímavá úprava, napadlo mne, když už je tam paprika mletá, přidat i na kousíčky nakrájenou zelenou - tedy na barvě nezáleží:-) Je to výborné.
Přidané ingredience: čerstvé papriky

04. 08. 2013, 07:06

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Udělala jsem to s vepžovými játry a bylo to dobré

29. 12. 2014, 08:52

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

05. 12. 2015, 20:59

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
da sa s urobit s hocijakymi jatrami

17. 12. 2015, 12:30

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pridala som čerstvu papriku a bolo to vyborne

22. 02. 2016, 20:14

Přidat komentář

Facebook komentáře