Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí játra na paprice

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1060 kalorií, 0.0g cukrů, 55.0g tuků, 101.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmažíme na oleji do zesklovatění. Vmícháme na kostičky nakrájená játra a necháme chvíli dusit pod poklicí ve vlastní šťávě. Poté přidáme papriku, na jemno nastrouhaný česnek a hořčici. Podlijeme a dusíme. Jakmile játra změknou, zahustíme směs moukou rozmíchanou v trošce studené vody a necháme projít varem. V husté omáčce necháme rozpustit bujón, vlijeme smetanu a provaříme. Podle potřeby dochutíme solí.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s knedlíkem.

JanaB

02. 08. 2013, Recept navštíven: 1718x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí játra na smetaně s okurkou

Hovězí játra na smetaně s okurkou

Nakrájená játra krátce orestujeme na rozpáleném oleji. Poté zakryjeme poklicí a chvilku dusíme ve vlastní š...

Hovězí játra na paprice

Hovězí játra na paprice

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmažíme na oleji do zesklovatění. Vmícháme na kostičky nakrájená j...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí játra na paprice Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zajímavá úprava, napadlo mne, když už je tam paprika mletá, přidat i na kousíčky nakrájenou zelenou - tedy na barvě nezáleží:-) Je to výborné.
Přidané ingredience: čerstvé papriky

04. 08. 2013, 07:06

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Udělala jsem to s vepžovými játry a bylo to dobré

29. 12. 2014, 08:52

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

05. 12. 2015, 20:59

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
da sa s urobit s hocijakymi jatrami

17. 12. 2015, 12:30

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pridala som čerstvu papriku a bolo to vyborne

22. 02. 2016, 20:14

Přidat komentář

Facebook komentáře