Hovězí játra na smetaně s okurkou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

666 kalorií
0.0g cukrů
39.0g tuků
57.0g bílkovin


Příprava

Nakrájená játra krátce orestujeme na rozpáleném oleji. Poté zakryjeme poklicí a chvilku dusíme ve vlastní šťávě. Přidáme bobkový list, nové koření a za občasného podlévání vydusíme do měkka. K takto připravené směsi přidáme na kostičky nakrájené okurky a podle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody. Hustou omáčku necháme projít varem, vložíme bujón a necháme jej rozpustí. Nakonec do omáčky vlijeme šlehačku a opět provaříme.

Tip k receptu

Podáváme s knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

01. 08. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Takovou kombinaci jsem ještě nedělala

29. 12. 2014, 08:53

Chybí obrázek
vyskúšam to určite

05. 12. 2015, 20:59

Chybí obrázek
velmi dobré jedlo

17. 12. 2015, 12:30

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.