Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí játra na smetaně s okurkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
666 kalorií 0.0g cukrů 39.0g tuků 57.0g bílkovin

Příprava

Nakrájená játra krátce orestujeme na rozpáleném oleji. Poté zakryjeme poklicí a chvilku dusíme ve vlastní šťávě. Přidáme bobkový list, nové koření a za občasného podlévání vydusíme do měkka. K takto připravené směsi přidáme na kostičky nakrájené okurky a podle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody. Hustou omáčku necháme projít varem, vložíme bujón a necháme jej rozpustí. Nakonec do omáčky vlijeme šlehačku a opět provaříme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

01. 08. 2013, Recept navštíven: 1827x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Takovou kombinaci jsem ještě nedělala

29. 12. 2014, 08:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam to určite

05. 12. 2015, 20:59

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré jedlo

17. 12. 2015, 12:30

Přidat komentář

Facebook komentáře