Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí maso s hořčicí

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1540 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Potřeme plátky masa hořčicí a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme nadrobno nasekanou cibulku a dusíme. Poté podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, omáčku zaprášíme hladkou moukou a ještě chvilku povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
Beruska64

02. 01. 2010, Recept navštíven: 4528x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré hovädzie maso s horčicou

18. 11. 2016, 20:31

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravené hovädzie mäso

22. 07. 2017, 19:38

Přidat komentář

Facebook komentáře