Hovězí maso s hořčicí
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1540
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Potřeme plátky masa hořčicí a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme nadrobno nasekanou cibulku a dusíme. Poté podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, omáčku zaprášíme hladkou moukou a ještě chvilku povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Beruska6402. 01. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.