Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí na polský způsob

Hovězí na polský způsob
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1398 kalorií, 0.0g cukrů, 105.0g tuků, 116.0g bílkovin

Příprava

Hovädzie rezne naklepeme, osolíme, vložíme do kastróla, ktorý sme vymastili čerstvým maslom, pridáme čierne korenie, pokrájanú cibuľu, očistenú pokrájanú zeleninu, podlejeme vývarom alebo vodou a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu pretrieme cez sito a nalejeme na mäso. Podávame s varenými zemiakmi.

Bulb Tip k receptu

Odporúčam plátky uduseneho mäsa pred podávaním potrieť rozotretým cesnakom.

Jozef

13. 07. 2010, Recept navštíven: 1728x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí na polský způsob

Hovězí na polský způsob

Hovädzie rezne naklepeme, osolíme, vložíme do kastróla, ktorý sme vymastili čerstvým maslom, pridáme čierne...

Hovězí na protlaku s česnekem

Hovězí na protlaku s česnekem

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Na sádle v tlakovém hrnci usmažíme oloupané a na drobno nakrájené cibul...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí na polský způsob Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré je toa velmi chutne

23. 10. 2016, 19:55

Přidat komentář

Facebook komentáře