Hovězí na polský způsob
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1398
kalorií
0.0g
cukrů
105.0g
tuků
116.0g
bílkovin
Příprava
Hovädzie rezne naklepeme, osolíme, vložíme do kastróla, ktorý sme vymastili čerstvým maslom, pridáme čierne korenie, pokrájanú cibuľu, očistenú pokrájanú zeleninu, podlejeme vývarom alebo vodou a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu pretrieme cez sito a nalejeme na mäso. Podávame s varenými zemiakmi.
Tip k receptu
Odporúčam plátky uduseneho mäsa pred podávaním potrieť rozotretým cesnakom.
Jozef13. 07. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.