Hovězí rolky s rukolou a anglickou slaninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

228 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Roštěnku rozklepeme do půlcentimetrového obdélníku, který nasolíme a napepříme. Na něj klademe plátky slaniny, pak rukolu. Zamotáme a propíchneme párátky nebo jehlicemi ve vzdálenosti 1,5 cm. Mezi párátky pak maso rozkrájíme a smažíme na sádle. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší a rukolovým salátem.

Tip k receptu

Pro přesnější pochopení přikládám i fotku přípravy.

přidejte na:
Vera

09. 06. 2011

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Dělám něco podobného, ale přidám občas míchané vajíčko a párek dovnitř. Obměna.. Jen ta doba přípravy se mi zdá krátká, já maso připravuji podstatně déle, hovězí je dost tuhé.
Přidané ingredience: vajíčka, párek
Dessyna 23. 01. 2013, 10:02
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutný recept z hovädzieho mäsa
majka 12. 06. 2019, 11:55