Hovězí rolky s rukolou a anglickou slaninou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
228
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Roštěnku rozklepeme do půlcentimetrového obdélníku, který nasolíme a napepříme. Na něj klademe plátky slaniny, pak rukolu. Zamotáme a propíchneme párátky nebo jehlicemi ve vzdálenosti 1,5 cm. Mezi párátky pak maso rozkrájíme a smažíme na sádle. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší a rukolovým salátem.
Tip k receptu
Pro přesnější pochopení přikládám i fotku přípravy.
Vera09. 06. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.