Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí rolky s rukolou a anglickou slaninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
228 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Roštěnku rozklepeme do půlcentimetrového obdélníku, který nasolíme a napepříme. Na něj klademe plátky slaniny, pak rukolu. Zamotáme a propíchneme párátky nebo jehlicemi ve vzdálenosti 1,5 cm. Mezi párátky pak maso rozkrájíme a smažíme na sádle. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší a rukolovým salátem.

Bulb Tip k receptu

Pro přesnější pochopení, přikládám i fotku přípravy.


Přidat na Pinterest
Vera

09. 06. 2011, Recept navštíven: 2727x


Přidat recenzi
Dessyna
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám něco podobného, ale přidám občas míchané vajíčko a párek dovnitř. Obměna.. Jen ta doba přípravy se mi zdá krátká, já maso připravuji podstatně déle, hovězí je dost tuhé.
Přidané ingredience: vajíčka, párek

23. 01. 2013, 09:02

Přidat komentář

Facebook komentáře