Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí rolky s rukolou a anglickou slaninou

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 20min , porce

228 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Roštěnku rozklepeme do půlcentimetrového obdélníku, který nasolíme a napepříme. Na něj klademe plátky slaniny, pak rukolu. Zamotáme a propíchneme párátky nebo jehlicemi ve vzdálenosti 1,5 cm. Mezi párátky pak maso rozkrájíme a smažíme na sádle. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší a rukolovým salátem.

Bulb Tip k receptu

Pro přesnější pochopení, přikládám i fotku přípravy.

Vera

09. 06. 2011, Recept navštíven: 2381x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí rolky s rukolou a anglickou slaninou

Hovězí rolky s rukolou a anglickou slaninou

Roštěnku rozklepeme do půlcentimetrového obdélníku, který nasolíme a napepříme. Na něj klademe plátky slani...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí rolky s rukolou a anglickou slaninou Link-arrow

Přidat recenzi
Dessyna
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám něco podobného, ale přidám občas míchané vajíčko a párek dovnitř. Obměna.. Jen ta doba přípravy se mi zdá krátká, já maso připravuji podstatně déle, hovězí je dost tuhé.
Přidané ingredience: vajíčka, párek

23. 01. 2013, 09:02

Přidat komentář

Facebook komentáře