Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí s pažitkovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1060 kalorií 0.0g cukrů 75.0g tuků 78.0g bílkovin

Příprava

Maso vložíme do studené osolené vody a uvaříme doměkka. Měkké maso nakrájíme na plátky a dáme stranou, vývar použijeme na omáčku.
Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, zalijeme vývarem a chvíli povaříme. Do omáčky přidáme pepř, sůl, smetanu, dochutíme lžičkou cukru a nakonec vsypeme nasekanou pažitku. Necháme projít varem a vypneme.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha se hodí vařené brambory.


Přidat na Pinterest
Angel 666

10. 05. 2010, Recept navštíven: 3292x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný sposob prípravy hovädzieho masa, pažítková omáčka lahodná

12. 02. 2017, 19:45

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je vyborný, niet čo pokaziť

28. 03. 2017, 19:44

Přidat komentář

Facebook komentáře