Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí s pažitkovou omáčkou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1060 kalorií, 0.0g cukrů, 75.0g tuků, 78.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso vložíme do studené osolené vody a uvaříme doměkka. Měkké maso nakrájíme na plátky a dáme stranou, vývar použijeme na omáčku.
Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, zalijeme vývarem a chvíli povaříme. Do omáčky přidáme pepř, sůl, smetanu, dochutíme lžičkou cukru a nakonec vsypeme nasekanou pažitku. Necháme projít varem a vypneme.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha se hodí vařené brambory.

Angel 666

10. 05. 2010, Recept navštíven: 3191x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí s paprikou a pórkem

Hovězí s paprikou a pórkem

Maso pokrájíme na nudličky, posypeme škrobovou moučkou, pepřem, solí, glutasolem a sójovou omáčkou, promích...

Hovězí s pažitkovou omáčkou

Hovězí s pažitkovou omáčkou

Maso vložíme do studené osolené vody a uvaříme doměkka. Měkké maso nakrájíme na plátky a dáme stranou, výva...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí s pažitkovou omáčkou Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře