Hovězí s pažitkovou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1060 kalorií
0.0g cukrů
75.0g tuků
78.0g bílkovin


Příprava

Maso vložíme do studené osolené vody a uvaříme doměkka. Měkké maso nakrájíme na plátky a dáme stranou, vývar použijeme na omáčku.
Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, zalijeme vývarem a chvíli povaříme. Do omáčky přidáme pepř, sůl, smetanu, dochutíme lžičkou cukru a nakonec vsypeme nasekanou pažitku. Necháme projít varem a vypneme.

Tip k receptu

Jako příloha se hodí vařené brambory.

přidejte na:
Angel 666

10. 05. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný sposob prípravy hovädzieho masa, pažítková omáčka lahodná
palino 12. 02. 2017, 20:45
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je vyborný, niet čo pokaziť
Svetlana 28. 03. 2017, 21:44