Hovězí s pažitkovou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1060
kalorií
0.0g
cukrů
75.0g
tuků
78.0g
bílkovin
Příprava
Maso vložíme do studené osolené vody a uvaříme doměkka. Měkké maso nakrájíme na plátky a dáme stranou, vývar použijeme na omáčku.
Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, zalijeme vývarem a chvíli povaříme. Do omáčky přidáme pepř, sůl, smetanu, dochutíme lžičkou cukru a nakonec vsypeme nasekanou pažitku. Necháme projít varem a vypneme.
Tip k receptu
Jako příloha se hodí vařené brambory.
Angel 66610. 05. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.