Hovězí steak na pepři
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
10min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
280
kalorií
0.0g
cukrů
31.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Maso necháme odležet při pokojové teplotě. Promneme je prsty, po obvodu svážeme nití (nebude se kroutit). Na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa smažíme z každé strany cca 1-2 minuty. Snížíme teplotu, přidáme oříšek másla a dosmažíme další 2 minuty. Maso vyjmeme, osolíme, obalíme v pepři a ještě asi na 5 minut zabalíme do alobalu, kde ho necháme dojít.
Zuzana Mellenová15. 04. 2009
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenziAjaja 23. 09. 2012, 14:08
© 2024, Railsformers s.r.o.