Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí steak na pepři

Hovězí steak na pepři

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
260 kalorií 0.0g cukrů 29.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Maso necháme odležet při pokojové teplotě. Promneme je prsty, po obvodu svážeme nití (nebude se kroutit). Na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa smažíme z každé strany cca 1-2 minuty. Snížíme teplotu,.přidáme oříšek másla a dosmažíme další 2 minuty. Maso vyjmeme, osolíme, obalíme v pepři a ještě asi na 5 minut zabalíme do alobalu, kde ho necháme dojít.


Zuzana Mellenová

15. 04. 2009, Recept navštíven: 5087x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Na vlastní přípravu jen steaku stačí i s časem na odležení cca 10 minut. Rychlost, resp. krátkost tepelné úpravy je zárukou jeho šťavnatosti a měkkosti. U nás je to velmi oblíbené jídlo.

23. 09. 2012, 12:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept steakový

24. 01. 2016, 16:28

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný steak

27. 02. 2016, 17:54

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tiež steak predpripravím naložením do pepru

29. 03. 2016, 12:52

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný steak
Přidané ingredience: farebný pepr

14. 08. 2016, 16:43

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na steak

07. 09. 2016, 09:38

Přidat komentář
Ajaja
Tak já dávám jen zelený pepř a před vařením do něj biftečky naložím.

Ajaja 02. 01. 2010, 20:28

Facebook komentáře