Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí steak se zelenými fazolkami

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 15min
Nutriční hodnoty
714 kalorií 0.0g cukrů 39.0g tuků 72.0g bílkovin

Příprava

Steak popepříme a necháme chvilinku odležet. Grilovací pánev pomažeme trochou másla a steak zprudka opečeme. 5 minut pokud chceme steak krvavý, 8 minut středně a 12 minut když jej chceme úplně propečený. Na troše másla osmažíme fazolky, podlijeme trochou vody a dusíme do změknutí. Osolíme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme společně s brusinkovou, nebo švestkovou omáčkou.


Přidat na Pinterest
Sonia005

28. 02. 2012, Recept navštíven: 4998x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
rychlá a chutná rychlovka , na fazolky bych dala trochu sušené saturejky
Přidané ingredience: saturejka

24. 09. 2014, 09:05

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedlo

11. 04. 2016, 17:58

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný dobrý steak

06. 02. 2017, 11:35

Přidat komentář

Facebook komentáře