Hovězí vývar s jarní cibulkou

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
40min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

432 kalorií
0.0g cukrů
24.0g tuků
56.0g bílkovin


Příprava

Očistíme zeleninu (mrkev, celer a petržel) a spolu s omytým masem a kořením dáme povařit cca na 35 minut. Hotový vývar přecedíme. Do vývaru přidáme nakrájenou povařenou mrkev, petržel a maso. Přidáme najemno nasekanou petrželku a na kolečka nakrájenou jarní cibulku a necháme ještě tak 5 minut vařit.

Tip k receptu

Zahustit můžeme polévku buď vlasovými nudlemi, hravými písmenkovými motivy z těstovin nebo vaječným kapáním.

přidejte na:
Chybí obrázek

24. 03. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Vývary u nás děláme často a je to pro mě nejlepší polévka :) dáváme do nich spoustu zeleniny a domácí nudle :)

08. 10. 2012, 23:09

Chybí obrázek
hovädzia je vynikajuca polievka

13. 10. 2015, 20:27

Chybí obrázek
klasika vyvar

26. 10. 2015, 11:52

Chybí obrázek
chuťovo výborný vývar

08. 01. 2016, 11:23

Chybí obrázek
chuný vývar

23. 01. 2016, 14:43

Chybí obrázek
výborný vývar, přidávám i sušený libeček

24. 01. 2016, 15:00

Chybí obrázek
vyvar je dobrý

08. 06. 2017, 10:29

Chybí obrázek
velmi chutný vývar

16. 08. 2017, 20:22

Přidat komentář
Jiřulka
Mám moc ráda vývary, a k tomu jarní cibulka..už se mi sbíhají sliny

Jiřulka 09. 01. 2010, 14:28

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.