Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí vývar s jarní cibulkou

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 45min
Nutriční hodnoty
432 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 56.0g bílkovin

Příprava

Očistíme zeleninu (mrkev, celer a petržel) a spolu s omytým masem a kořením dáme povařit cca na 35 minut. Hotový vývar přecedíme. Do vývaru přidáme nakrájenou povařenou mrkev, petržel a maso. Přidáme najemno nasekanou petrželku a na kolečka nakrájenou jarní cibulku a necháme ještě tak 5 minut vařit.

Bulb Tip k receptu

Zahustit můžeme polévku buď vlasovými nudlemi, hravými písmenkovými motivy z těstovin nebo vaječným kapáním.


Přidat na Pinterest
Petra

24. 03. 2009, Recept navštíven: 3636x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vývary u nás děláme často a je to pro mě nejlepší polévka :) dáváme do nich spoustu zeleniny a domácí nudle :)

08. 10. 2012, 23:09

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hovädzia je vynikajuca polievka

13. 10. 2015, 20:27

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika vyvar

26. 10. 2015, 11:52

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo výborný vývar

08. 01. 2016, 11:23

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuný vývar

23. 01. 2016, 14:43

planeta
Restaurant_star
výborný vývar, přidávám i sušený libeček

24. 01. 2016, 15:00

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyvar je dobrý

08. 06. 2017, 10:29

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný vývar

16. 08. 2017, 20:22

Přidat komentář
Jiřulka
Mám moc ráda vývary, a k tomu jarní cibulka..už se mi sbíhají sliny

Jiřulka 09. 01. 2010, 14:28

Facebook komentáře