Hovězí vývar s jarní cibulkou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
432
kalorií
0.0g
cukrů
24.0g
tuků
56.0g
bílkovin
Příprava
Očistíme zeleninu (mrkev, celer a petržel) a spolu s omytým masem a kořením dáme povařit cca na 2 hodiny. Hotový vývar přecedíme. Do vývaru přidáme nakrájenou povařenou mrkev, petržel a maso. Přidáme najemno nasekanou petrželku a na kolečka nakrájenou jarní cibulku a necháme ještě tak 5 minut vařit.
Tip k receptu
Zahustit můžeme polévku buď vlasovými nudlemi, hravými písmenkovými motivy z těstovin nebo vaječným kapáním.
Petra24. 03. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziLucie 09. 10. 2012, 01:09
© 2024, Railsformers s.r.o.