Hovězí vývar s jarní cibulkou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
432
kalorií
0.0g
cukrů
24.0g
tuků
56.0g
bílkovin
Příprava
Očistíme zeleninu (mrkev, celer a petržel) a spolu s omytým masem a kořením dáme povařit cca na 2 hodiny. Hotový vývar přecedíme. Do vývaru přidáme nakrájenou povařenou mrkev, petržel a maso. Přidáme najemno nasekanou petrželku a na kolečka nakrájenou jarní cibulku a necháme ještě tak 5 minut vařit.
Tip k receptu
Zahustit můžeme polévku buď vlasovými nudlemi, hravými písmenkovými motivy z těstovin nebo vaječným kapáním.
Petra24. 03. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Lucie 08. 10. 2012, 23:09

hanka 13. 10. 2015, 20:27

majka 26. 10. 2015, 11:52

Svetlana 08. 01. 2016, 11:23

palino 23. 01. 2016, 14:43

planeta 24. 01. 2016, 15:00

dušanka 08. 06. 2017, 10:29

katka16031 16. 08. 2017, 20:22
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Jiřulka 09. 01. 2010, 14:28