Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí vývarová polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
952 kalorií 4.0g cukrů 4.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Mrkev nakrájíme na nudličky a všechnu zeleninu dáme do vařící vody, přidáme bujon, uvařenou rýži a společně povaříme asi 5 minut.

Bulb Tip k receptu

Při podávání posypem petrželkou.


Přidat na Pinterest
honzíček

05. 06. 2013, Recept navštíven: 1564x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
polévku dělám vždy z masa, bujón nepřidávám
Přidané ingredience: maso

06. 06. 2014, 10:34

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tež bujon nedavam

28. 02. 2016, 15:11

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá polievka

17. 10. 2016, 16:49

Přidat komentář

Facebook komentáře