Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hrachový nákyp

Hrachový nákyp
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 4h 40min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 6h 10min , porce

2340 kalorií, 0.0g cukrů, 59.0g tuků, 138.0g bílkovin

Příprava

Hrách na několik hodin namočíme do vody - do hrnce nasypeme hrách a zalijeme studenou vodou cca 2 cm nad hladinu hrachu. Potom ho uvaříme doměkka. Necháme ho okapat a rozmixujeme. Dáme do mísy a přidáme máslo, vejce, sůl a pepř. Vše pořádně promícháme. Směs z mísy vyklopímy do vymazané nákypové formy. Pevně ji přikryjeme a vaříme v páře asi 1 hodinu. - Formu postavíme na pařák do hrnce.

Bulb Tip k receptu

Výborné k uzenině.

Evík

17. 09. 2012, Recept navštíven: 1490x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hrachový nákyp

Hrachový nákyp

Hrách na několik hodin namočíme do vody - do hrnce nasypeme hrách a zalijeme studenou vodou cca 2 cm nad h...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hrachový nákyp Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
pro dobré trávení bych přidala i trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

11. 03. 2016, 18:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento nákyp určite vyskúšam

16. 03. 2016, 10:11

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hrachový nákyp moze byt velmi chutný

03. 05. 2016, 19:33

Přidat komentář

Facebook komentáře