Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hrachový nákyp

Hrachový nákyp

Obtížnost Čas přípravy
4h 40min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 6h 10min
Nutriční hodnoty
2340 kalorií 0.0g cukrů 59.0g tuků 138.0g bílkovin

Příprava

Hrách na několik hodin namočíme do vody - do hrnce nasypeme hrách a zalijeme studenou vodou cca 2 cm nad hladinu hrachu. Potom ho uvaříme doměkka. Necháme ho okapat a rozmixujeme. Dáme do mísy a přidáme máslo, vejce, sůl a pepř. Vše pořádně promícháme. Směs z mísy vyklopímy do vymazané nákypové formy. Pevně ji přikryjeme a vaříme v páře asi 1 hodinu. - Formu postavíme na pařák do hrnce.

Bulb Tip k receptu

Výborné k uzenině.


Evík

17. 09. 2012, Recept navštíven: 1589x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
pro dobré trávení bych přidala i trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

11. 03. 2016, 18:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento nákyp určite vyskúšam

16. 03. 2016, 10:11

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hrachový nákyp moze byt velmi chutný

03. 05. 2016, 19:33

Přidat komentář

Facebook komentáře