Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hříbková kotleta po staročesku

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 30min
Nutriční hodnoty
220 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si očistíme hříbky a nakrájíme je na plátky. Kotletu naklepeme a okořeníme směsí staročeského koření. Na olivovém oleji orestujeme ochucenou kotletu z obou stran a pak ji necháme dodusit. V závěru přidáme máslo, které šťávu zvýrazní a lehce zahustí. Mezitím si na jiné pánvičce orestujeme hříbky, které osolíme a opepříme. Na závěr přidáme smetanu. Servírujeme například s rýží a to tak, že na kotletu navršíme orestované hříbky i se smetanovou šťávou.


Přidat na Pinterest
Ajaja

14. 11. 2010, Recept navštíven: 2506x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře