Hříbková kotleta po staročesku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

220 kalorií
0.0g cukrů
24.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Nejprve si očistíme hříbky a nakrájíme je na plátky. Kotletu naklepeme a okořeníme směsí staročeského koření. Na olivovém oleji orestujeme ochucenou kotletu z obou stran a pak ji necháme dodusit. V závěru přidáme máslo, které šťávu zvýrazní a lehce zahustí. Mezitím si na jiné pánvičce orestujeme hříbky, které osolíme a opepříme. Na závěr přidáme smetanu. Servírujeme například s rýží a to tak, že na kotletu navršíme orestované hříbky i se smetanovou šťávou.

přidejte na:
Ajaja

14. 11. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
lahodná hríbková kotleta

palino 03. 05. 2018, 20:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutná kotleta

hanka 27. 02. 2019, 10:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kotleta výborná

katka16031 23. 11. 2019, 19:12

Přidat komentář