Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hříbková kotleta po staročesku

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 30min , porce

220 kalorií, 0.0g cukrů, 24.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Nejprve si očistíme hříbky a nakrájíme je na plátky. Kotletu naklepeme a okořeníme směsí staročeského koření. Na olivovém oleji orestujeme ochucenou kotletu z obou stran a pak ji necháme dodusit. V závěru přidáme máslo, které šťávu zvýrazní a lehce zahustí. Mezitím si na jiné pánvičce orestujeme hříbky, které osolíme a opepříme. Na závěr přidáme smetanu. Servírujeme například s rýží a to tak, že na kotletu navršíme orestované hříbky i se smetanovou šťávou.

Ajaja

14. 11. 2010, Recept navštíven: 2443x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hříbková kotleta po staročesku

Hříbková kotleta po staročesku

Nejprve si očistíme hříbky a nakrájíme je na plátky. Kotletu naklepeme a okořeníme směsí staročeského kořen...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hříbková kotleta po staročesku Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře