Hříbková kotleta po staročesku
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
220
kalorií
0.0g
cukrů
24.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve si očistíme hříbky a nakrájíme je na plátky. Kotletu naklepeme a okořeníme směsí staročeského koření. Na olivovém oleji orestujeme ochucenou kotletu z obou stran a pak ji necháme dodusit. V závěru přidáme máslo, které šťávu zvýrazní a lehce zahustí. Mezitím si na jiné pánvičce orestujeme hříbky, které osolíme a opepříme. Na závěr přidáme smetanu. Servírujeme například s rýží a to tak, že na kotletu navršíme orestované hříbky i se smetanovou šťávou.
Ajaja14. 11. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.