Hruškový koláč s tvarohem
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
3342
kalorií
55.0g
cukrů
173.0g
tuků
105.0g
bílkovin
Příprava
Z mouky, změklého másla, 50 g cukru a soli vypracujeme těsto. Těsto položíme na vymaštěný plech a na okrajích přimáčkneme a poklademe nakrájenými hruškami a posypeme skořicovým cukrem. Pečeme v mírně rozehřáté troubě cca 20 min., dokud těsto nezrůžoví.
Mezitím si připravíme směs z tvarohu, zbytku cukru, vajec, skořicového cukru a nakonec vmícháme rozinky. Tuto směs nalijeme na korpus s hruškami a pečeme, dokud tvaroh neztuhne (přibližně půl hodiny při teplotě 160 - 180 stupňů Celsia. Po upečení necháme vychladnout a potom pocukrujeme.
03. 06. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.