Chybějící obrázek

Hruškový koláč s tvarohem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

3342 kalorií
55.0g cukrů
173.0g tuků
105.0g bílkovin


Příprava

Z mouky, změklého másla, 50 g cukru a soli vypracujeme těsto. Těsto položíme na vymaštěný plech a na okrajích přimáčkneme a poklademe nakrájenými hruškami a posypeme skořicovým cukrem. Pečeme v mírně rozehřáté troubě cca 20 min., dokud těsto nezrůžoví.
Mezitím si připravíme směs z tvarohu, zbytku cukru, vajec, skořicového cukru a nakonec vmícháme rozinky. Tuto směs nalijeme na korpus s hruškami a pečeme, dokud tvaroh neztuhne (přibližně půl hodiny při teplotě 160 - 180 stupňů Celsia. Po upečení necháme vychladnout a potom pocukrujeme.

přidejte na:
Maja

03. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi