Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hruškový koláč s tvarohem

Hruškový koláč s tvarohem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
3342 kalorií 55.0g cukrů 173.0g tuků 105.0g bílkovin

Příprava

Z mouky, změklého másla, 50 g cukru a soli vypracujeme těsto. Těsto položíme na vymaštěný plech a na okrajích přimáčkneme a poklademe nakrájenými hruškami a posypeme skořicovým cukrem. Pečeme v mírně rozehřáté troubě cca 20 min., dokud těsto nezrůžoví.
Mezitím si připravíme směs z tvarohu, zbytku cukru, vajec, skořicového cukru a nakonec vmícháme rozinky. Tuto směs nalijeme na korpus s hruškami a pečeme, dokud tvaroh neztuhne (přibližně půl hodiny při teplotě 160 - 180 stupňů Celsia. Po upečení necháme vychladnout a potom pocukrujeme.


Maja

03. 06. 2010, Recept navštíven: 7116x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře