Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Indické džaldí-džaldí

Indické džaldí-džaldí

Obtížnost Čas přípravy
1h 5min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 1h 5min
Nutriční hodnoty
4656 kalorií 75.0g cukrů 212.0g tuků 55.0g bílkovin

Příprava

Jablka pokrájíme na kousky a smícháme s pokrájenými švestkami a skořicí. V jiné míse smícháme mouku, cukr a skořici. Do hlubokého pekáče nasypeme polovinu směsi a navrch dáme jablečnou směs. Pak oloupeme oba banány, rozřízneme je podélně na polovinu a položíme na jablka. Nasypeme druhou polovinu směsi a rovnoměrně přelijeme rozpuštěným máslem.
Pečeme asi 50-60 minut na 180°C.
Po vychladnutí pokrájíme na čtverečky nebo trojúhelníčky.

Bulb Tip k receptu

Můžete servírovat ozdobené šlehačkou, ale mě nejvíc chutná jen tak.
Skvělě chutná, když polovinu množství jablek nahradíte hruškami. Ale nesmějí být přezrálé.


andrea92

30. 06. 2011, Recept navštíven: 2428x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

06. 12. 2015, 14:09

Přidat komentář
Svetlana
vyskušane dobre

Svetlana 22. 05. 2016, 18:33

Facebook komentáře