Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Indické džaldí-džaldí

Indické džaldí-džaldí
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 5min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1h 5min , porce

4656 kalorií, 75.0g cukrů, 212.0g tuků, 55.0g bílkovin

Příprava

Jablka pokrájíme na kousky a smícháme s pokrájenými švestkami a skořicí. V jiné míse smícháme mouku, cukr a skořici. Do hlubokého pekáče nasypeme polovinu směsi a navrch dáme jablečnou směs. Pak oloupeme oba banány, rozřízneme je podélně na polovinu a položíme na jablka. Nasypeme druhou polovinu směsi a rovnoměrně přelijeme rozpuštěným máslem.
Pečeme asi 50-60 minut na 180°C.
Po vychladnutí pokrájíme na čtverečky nebo trojúhelníčky.

Bulb Tip k receptu

Můžete servírovat ozdobené šlehačkou, ale mě nejvíc chutná jen tak.
Skvělě chutná, když polovinu množství jablek nahradíte hruškami. Ale nesmějí být přezrálé.

andrea92

30. 06. 2011, Recept navštíven: 2313x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Indické džaldí-džaldí

Indické džaldí-džaldí

Jablka pokrájíme na kousky a smícháme s pokrájenými švestkami a skořicí. V jiné míse smícháme mouku, cukr a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Indické džaldí-džaldí Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

06. 12. 2015, 14:09

Přidat komentář
Svetlana
vyskušane dobre

Svetlana 22. 05. 2016, 18:33

Facebook komentáře