Chybějící obrázek

Indické džaldí-džaldí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 5min
Čas vaření
0min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

4656 kalorií
75.0g cukrů
212.0g tuků
55.0g bílkovin


Příprava

Jablka pokrájíme na kousky a smícháme s pokrájenými švestkami a skořicí. V jiné míse smícháme mouku, cukr a skořici. Do hlubokého pekáče nasypeme polovinu směsi a navrch dáme jablečnou směs. Pak oloupeme oba banány, rozřízneme je podélně na polovinu a položíme na jablka. Nasypeme druhou polovinu směsi a rovnoměrně přelijeme rozpuštěným máslem.
Pečeme asi 50-60 minut na 180°C.
Po vychladnutí pokrájíme na čtverečky nebo trojúhelníčky.

Tip k receptu

Můžete servírovat ozdobené šlehačkou, ale mě nejvíc chutná jen tak.
Skvělě chutná, když polovinu množství jablek nahradíte hruškami. Ale nesmějí být přezrálé.

přidejte na:
andrea92

30. 06. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

katka16031 06. 12. 2015, 14:09

Přidat komentář
Chybějící obrázek
vyskušane dobre

Svetlana 22. 05. 2016, 18:33