Italské máslo

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

660 kalorií
0.0g cukrů
68.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Parmezán nastrouháme na jemném struhadle. Bazalku a sušená rajčátka nasekáme na drobno. Přidáme prolisovaný česnek, dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem. Tuto směs vmícháme do másla. Vložíme do tvořítek nebo do potravinové fólie a necháme ztuhnout.

Tip k receptu

Vhodné na bagetky, těstoviny, maso či brambory.

přidejte na:
Chybí obrázek

09. 09. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobre maslo

24. 11. 2015, 14:59

Chybí obrázek
dobre ako pomazanka

27. 01. 2016, 11:09

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.