Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Italské máslo

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
660 kalorií 0.0g cukrů 68.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Parmezán nastrouháme na jemném struhadle. Bazalku a sušená rajčátka nasekáme na drobno. Přidáme prolisovaný česnek, dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem. Tuto směs vmícháme do másla. Vložíme do tvořítek nebo do potravinové fólie a necháme ztuhnout.

Bulb Tip k receptu

Vhodné na bagetky, těstoviny, maso či brambory.


Přidat na Pinterest
Marsylie

09. 09. 2013, Recept navštíven: 1391x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre maslo

24. 11. 2015, 14:59

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre ako pomazanka

27. 01. 2016, 11:09

Přidat komentář

Facebook komentáře