Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablečné koláčky s karamelovým přelivem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

2541 kalorií, 34.0g cukrů, 142.0g tuků, 27.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Mouku smícháme s Herou, hladkou moukou a 70 g cukru. Uhněteme pevné těsto, které rozdělíme na dílky a namačkáme stejnoměrně do formiček.
Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky a naklademe na těsto. V každé formičce posypeme jablka lžičkou cukru. Uděláme drubenku z polohrubé mouky, másla a 40 g cukru, rozdělíme na jablka a dáme péct na 170°C přiblížně na 20 minut.
Během pečení si rozpustíme zbylý cukr na karamel, přimícháme rum, smetanu a lehce svaříme.
Po upečení polijeme ještě horké koláčky karamelem.
Servírujeme s kopečkem ušlehané smetany.

Bulb Tip k receptu

Dobrou chuť :-)!

Trisha

20. 05. 2011, Recept navštíven: 1888x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablečné koláčky s karamelovým přelivem

Jablečné koláčky s karamelovým přelivem

Mouku smícháme s Herou, hladkou moukou a 70 g cukru. Uhněteme pevné těsto, které rozdělíme na dílky a namač...

Jablečné koblížky

Jablečné koblížky

Jablka omyjeme, oloupeme a nastrouháme najemno. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla, přidáme jablka a dusím...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablečné koláčky s karamelovým přelivem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře