Jablečný nákyp

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

652 kalorií
0.0g cukrů
24.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Jablka oloupeme, nahrubo nastrouháme a dáme do mísy. Přisypeme krystalový cukr, skořicový cukr, přidáme vejce, strouhanku, šlehačku a všechno dobře promícháme. Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Směs do něj vlijeme, uhladíme a upečeme do zlatova (při 180 stupních přibližně 30 minut). Nákyp necháme vychladnout, nakrájíme a pocukrujeme nebo ozdobíme šlehačkou.

Tip k receptu

Je výborný teplý i studený, ale většinou nevydrží.

přidejte na:
Jana Smidži

19. 10. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
palino
výborný nákyp

19. 10. 2015, 20:00

hanka
velmi chutný nákyp

20. 10. 2015, 15:17

majka
vyskusam

30. 10. 2015, 21:48

katka16031
robievam podobný nákyp

02. 11. 2015, 11:58

Svetlana
robím podobný nákyp

09. 01. 2016, 13:59

dušanka
jablkový nákyp robím často, je vyborný

12. 01. 2017, 11:11

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.