Jablečný nákyp

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

652 kalorií
0.0g cukrů
24.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Jablka oloupeme, nahrubo nastrouháme a dáme do mísy. Přisypeme krystalový cukr, skořicový cukr, přidáme vejce, strouhanku, šlehačku a všechno dobře promícháme. Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Směs do něj vlijeme, uhladíme a upečeme do zlatova (při 180 stupních přibližně 30 minut). Nákyp necháme vychladnout, nakrájíme a pocukrujeme nebo ozdobíme šlehačkou.

Tip k receptu

Je výborný teplý i studený, ale většinou nevydrží.

přidejte na:
Jana Smidži

19. 10. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný nákyp

palino 19. 10. 2015, 20:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutný nákyp

hanka 20. 10. 2015, 15:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskusam

majka 30. 10. 2015, 21:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robievam podobný nákyp

katka16031 02. 11. 2015, 11:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
robím podobný nákyp

Svetlana 09. 01. 2016, 13:59

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jablkový nákyp robím často, je vyborný

dušanka 12. 01. 2017, 11:11

Přidat komentář