Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jablečný nákyp

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
652 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Jablka oloupeme, nahrubo nastrouháme a dáme do mísy. Přisypeme krystalový cukr, skořicový cukr, přidáme vejce, strouhanku, šlehačku a všechno dobře promícháme. Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Směs do něj vlijeme, uhladíme a upečeme do zlatova (při 180 stupních přibližně 30 minut). Nákyp necháme vychladnout, nakrájíme a pocukrujeme nebo ozdobíme šlehačkou.

Bulb Tip k receptu

Je výborný teplý i studený, ale většinou nevydrží.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

19. 10. 2015, Recept navštíven: 1244x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný nákyp

19. 10. 2015, 20:00

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný nákyp

20. 10. 2015, 15:17

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskusam

30. 10. 2015, 21:48

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam podobný nákyp

02. 11. 2015, 11:58

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím podobný nákyp

09. 01. 2016, 13:59

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jablkový nákyp robím často, je vyborný

12. 01. 2017, 11:11

Přidat komentář

Facebook komentáře