Jehněčí maso na česneku s bramborem a dušeným špenátem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

822 kalorií
6.0g cukrů
16.0g tuků
38.0g bílkovin


Příprava

Jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a dvěma stroužky česneku. Když je maso skoro měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky a dusíme doměkka. Ke konci dochutíme zbylým česnekem. Špenát spaříme, nasekáme a dáme dusit do trochy vody. Přidáme zbytek cibule a dusíme cca 5 minut, na závěr přidáme vejce rozšlehané v mléce.

přidejte na:
Božské_jídlo

02. 11. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chutný recept

dušanka 01. 02. 2016, 11:56

Přidat komentář