Jehněčí maso na česneku s bramborem a dušeným špenátem
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
822
kalorií
6.0g
cukrů
16.0g
tuků
38.0g
bílkovin
Příprava
Jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a dvěma stroužky česneku. Když je maso skoro měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky a dusíme doměkka. Ke konci dochutíme zbylým česnekem. Špenát spaříme, nasekáme a dáme dusit do trochy vody. Přidáme zbytek cibule a dusíme cca 5 minut, na závěr přidáme vejce rozšlehané v mléce.
Božské_jídlo02. 11. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.