Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jehněčí maso na česneku s bramborem a dušeným špenátem

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 15min
Nutriční hodnoty
822 kalorií 6.0g cukrů 16.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a dvěma stroužky česneku. Když je maso skoro měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky a dusíme doměkka. Ke konci dochutíme zbylým česnekem. Špenát spaříme, nasekáme a dáme dusit do trochy vody. Přidáme zbytek cibule a dusíme cca 5 minut, na závěr přidáme vejce rozšlehané v mléce.


Přidat na Pinterest
Božské_jídlo

02. 11. 2012, Recept navštíven: 1676x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

01. 02. 2016, 11:56

Přidat komentář

Facebook komentáře