Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí roláda s hráškem

Jehněčí roláda s hráškem

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 25min
Nutriční hodnoty
288 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 29.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso upravíme na plát, na kostičky nakrájenou šunku orestujeme s cibulí na oleji,přidáme hrášek,nakrájené olivy a vejce.Dáme na maso,srolujeme a svážeme.Pečeme asi 40 minut na másle a rozmarýnu.Maso opatrně otáčíme a podléváme.Výborná příloha je čerstvý špenát s troškou česneku a bílého vína.


karkolka

09. 04. 2010, Recept navštíven: 1530x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
može to byt dobre

28. 09. 2016, 18:31

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jahňacia roláda je chuťovo vynikajuca

29. 07. 2017, 19:30

Přidat komentář

Facebook komentáře