Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí špízy s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí špízy s rozmarýnem a česnekem

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 20min
Nutriční hodnoty
511 kalorií 3.0g cukrů 23.0g tuků 18.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso nakrájíme na kostky a smícháme je s citrónovou šťávou a kůrou, utřeným česnekem a nasekaným rozmarýnem. Necháme odpočívat přes noc.
Papriku a cibuli nakrájíme na kostičky o hraně stejné délky jako jehněčí maso.
Jehněčí maso napichujeme na špejle na střídačku s cibulí a paprikou.
Grilujeme 7 minut z každé strany (je-li potřeba grilujeme i delší dobu – dobu grilování poznáme tak, že maso zmáčkneme nejlépe na bílém talířku a pokud z něj bude unikat krvavá šťáva, je maso ještě nedopečené).

Bulb Tip k receptu

Podáváme s ohřátým pita chlebem, bílým jogurtem (nejlépe řeckým), chilli omáčkou a s rajčátky a okurkou.


sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 770x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedlo z mala ingrediencii

22. 09. 2015, 14:29

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chystam sa vyskusat

27. 10. 2015, 19:31

Přidat komentář

Facebook komentáře