Jehněčí stehno na valašský způsob

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

868 kalorií
6.0g cukrů
26.0g tuků
21.0g bílkovin


Příprava

Očistené mäso rozkrojíme na plát, naklepeme, posolíme, posypeme korením, paprikou pokrájanou na rezančeky, pridáme 20 gr slaniny pokrájanej na kocky a celú klobásu. Zvinieme, zviažeme niťou a dáme dusiť na slaninke s cibuľkou. Podlievame. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho zo šťavy, ktorú necháme odpariť, pridáme k nej múku rozmiešanú v studenej vode, podlejeme a rozvaríme. Cediť nemusíme, lebo cibuľa sa dobre rozvari.

Tip k receptu

Podávame s ryžou, do ktorej sme zamiešali dusené hríby.

přidejte na:
Jozef

01. 12. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Slová ako "rezančeky, slaninka, cibuľka" vzbudzujú zženštilo-podozrivý spôsob vyjadrovania sa, ktorý do receptu nepatrí. Toto nie je web gay.

Ondrej 12. 01. 2013, 17:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
treba vyskúšať

majka 10. 11. 2015, 11:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre vcelku

palino 12. 02. 2016, 10:54

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý

dušanka 04. 03. 2017, 21:00

Přidat komentář