Jehněčí stehno na valašský způsob

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

868 kalorií
6.0g cukrů
26.0g tuků
21.0g bílkovin


Příprava

Očistené mäso rozkrojíme na plát, naklepeme, posolíme, posypeme korením, paprikou pokrájanou na rezančeky, pridáme 20 gr slaniny pokrájanej na kocky a celú klobásu. Zvinieme, zviažeme niťou a dáme dusiť na slaninke s cibuľkou. Podlievame. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho zo šťavy, ktorú necháme odpariť, pridáme k nej múku rozmiešanú v studenej vode, podlejeme a rozvaríme. Cediť nemusíme, lebo cibuľa sa dobre rozvari.

Tip k receptu

Podávame s ryžou, do ktorej sme zamiešali dusené hríby.

přidejte na:
Chybí obrázek

01. 12. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Slová ako "rezančeky, slaninka, cibuľka" vzbudzujú zženštilo-podozrivý spôsob vyjadrovania sa, ktorý do receptu nepatrí. Toto nie je web gay.

Ondrej 12. 01. 2013, 17:51

Chybí obrázek
treba vyskúšať

10. 11. 2015, 11:09

Chybí obrázek
dobre vcelku

12. 02. 2016, 10:54

Chybí obrázek
recept dobrý

04. 03. 2017, 21:00

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.