Jehněčí stehno na valašský způsob
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
868
kalorií
6.0g
cukrů
26.0g
tuků
21.0g
bílkovin
Příprava
Očištěné maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, posypeme pepřem, paprikou nakrájenou na plátky, přidáme 20 g slaniny nakrájené na kostičky a celou klobásu. Srolujte, převažte nití a dejte dusit se slaninou a cibulí. Podlévejte.
Když je maso měkké, vyjměte ho ze šťávy, nechte ji odpařit, přidejte mouku rozpuštěnou ve studené vodě, podlijte a povařte. Cedit není třeba, protože cibule se dobře rozvaří.
Tip k receptu
Podáváme s rýží, do které jsme přimíchali podušené houby.
Jozef01. 12. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.