Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí stehno na valašský způsob

Jehněčí stehno na valašský způsob

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
868 kalorií 6.0g cukrů 26.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Očistené mäso rozkrojíme na plát, naklepeme, posolíme, posypeme korením, paprikou pokrájanou na rezančeky, pridáme 20 gr slaniny pokrájanej na kocky a celú klobásu. Zvinieme, zviažeme niťou a dáme dusiť na slaninke s cibuľkou. Podlievame. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho zo šťavy, ktorú necháme odpariť, pridáme k nej múku rozmiešanú v studenej vode, podlejeme a rozvaríme. Cediť nemusíme, lebo cibuľa sa dobre rozvari.

Bulb Tip k receptu

Podávame s ryžou, do ktorej sme zamiešali dusené hríby.


Jozef

01. 12. 2011, Recept navštíven: 2322x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star
Slová ako "rezančeky, slaninka, cibuľka" vzbudzujú zženštilo-podozrivý spôsob vyjadrovania sa, ktorý do receptu nepatrí. Toto nie je web gay.

Ondrej 12. 01. 2013, 17:51

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treba vyskúšať

10. 11. 2015, 11:09

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre vcelku

12. 02. 2016, 10:54

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star
recept dobrý

04. 03. 2017, 21:00

Přidat komentář

Facebook komentáře