Jehněčí stehno na valašský způsob

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

868 kalorií
6.0g cukrů
26.0g tuků
21.0g bílkovin


Příprava

Očištěné maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, posypeme pepřem, paprikou nakrájenou na plátky, přidáme 20 g slaniny nakrájené na kostičky a celou klobásu. Srolujte, převažte nití a dejte dusit se slaninou a cibulí. Podlévejte.

Když je maso měkké, vyjměte ho ze šťávy, nechte ji odpařit, přidejte mouku rozpuštěnou ve studené vodě, podlijte a povařte. Cedit není třeba, protože cibule se dobře rozvaří.

 

Tip k receptu

Podáváme s rýží, do které jsme přimíchali podušené houby.

přidejte na:
Jozef

01. 12. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Slová ako "rezančeky, slaninka, cibuľka" vzbudzujú zženštilo-podozrivý spôsob vyjadrovania sa, ktorý do receptu nepatrí. Toto nie je web gay.
Ondrej 12. 01. 2013, 18:51
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
treba vyskúšať
majka 10. 11. 2015, 12:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre vcelku
palino 12. 02. 2016, 11:54
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý
dušanka 04. 03. 2017, 22:00