Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jemná chřestová polévka s hoblinami sýru grana padano

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 45min , porce

864 kalorií, 0.0g cukrů, 41.0g tuků, 43.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Chřest očistíme a odkrojíme děrnaté konce, následně nakrájíme na kousky. Na rozpuštěném a nahřátém másle osmahneme jarní cibulku, aby změkla a nechytila hnědou barvu. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu, následně přidáme chřest a vaříme asi 20 min., dokud chřest nezměkne. Hlavičky chřestu vyjmeme, použijeme je na ozdobu. Polévku rozmixujeme ponorným mixerem a přes jemné síto propasírujeme. Čerstvě umletým bílým pepřem a mořskou solí dochutíme a čerstvou smetanou zjemníme. Asi jednu lžíci másla vložíme do polévky, polévka je pak jemnější, polévku stáhneme z ohně.

Barbora Šumná

26. 04. 2013, Recept navštíven: 1374x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jemná chřestová polévka s hoblinami sýru grana padano

Jemná chřestová polévka s hoblinami sýru grana padano

Chřest očistíme a odkrojíme děrnaté konce, následně nakrájíme na kousky. Na rozpuštěném a nahřátém másle os...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jemná chřestová polévka s hoblinami sýru grana padano Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
použila so iný syr ale chutilo

17. 01. 2016, 14:02

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná lahodná polievka

18. 03. 2016, 12:00

Přidat komentář

Facebook komentáře