Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jemná chřestová polévka s hoblinami sýru grana padano

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
864 kalorií 0.0g cukrů 41.0g tuků 43.0g bílkovin

Příprava

Chřest očistíme a odkrojíme děrnaté konce, následně nakrájíme na kousky. Na rozpuštěném a nahřátém másle osmahneme jarní cibulku, aby změkla a nechytila hnědou barvu. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu, následně přidáme chřest a vaříme asi 20 min., dokud chřest nezměkne. Hlavičky chřestu vyjmeme, použijeme je na ozdobu. Polévku rozmixujeme ponorným mixerem a přes jemné síto propasírujeme. Čerstvě umletým bílým pepřem a mořskou solí dochutíme a čerstvou smetanou zjemníme. Asi jednu lžíci másla vložíme do polévky, polévka je pak jemnější, polévku stáhneme z ohně.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

26. 04. 2013, Recept navštíven: 1567x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
použila so iný syr ale chutilo

17. 01. 2016, 14:02

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná lahodná polievka

18. 03. 2016, 12:00

Přidat komentář

Facebook komentáře