Kachna po šumavsku

Obtížnost

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

3h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

908 kalorií
6.0g cukrů
0.0g tuků
31.0g bílkovin


Příprava

Vykuchanou kachnu osolíme, okmínujeme a upečeme jen napolovic. Potom ji rozporcujeme a dusíme v kyselém zelí, do něhož jsme zamíchali kostky uzeného, zpěněnou rozkrájenou cibuli, vše ochuceno bílým vínem a osoleno. Při podávání sypeme zelenou petrželkou a jako přílohu dáváme vařené brambory nebo chlupaté knedlíky, přelité šťávou z kachny

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 03. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
super recept

08. 02. 2016, 10:50

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.