Kachna po šumavsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

3h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

908 kalorií
6.0g cukrů
0.0g tuků
31.0g bílkovin


Příprava

Vykuchanou kachnu osolíme, okmínujeme a upečeme jen napolovic. Potom ji rozporcujeme a dusíme v kyselém zelí, do něhož jsme zamíchali kostky uzeného, zpěněnou rozkrájenou cibuli, vše ochuceno bílým vínem a osoleno. Při podávání sypeme zelenou petrželkou a jako přílohu dáváme vařené brambory nebo chlupaté knedlíky, přelité šťávou z kachny

přidejte na:
bookmen

18. 03. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
super recept

Svetlana 08. 02. 2016, 10:50

Přidat komentář