Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kachna po šumavsku

Kachna po šumavsku

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 3h 0min
Nutriční hodnoty
908 kalorií 6.0g cukrů 0.0g tuků 31.0g bílkovin

Příprava

Vykuchanou kachnu osolíme, okmínujeme a upečeme jen napolovic. Potom ji rozporcujeme a dusíme v kyselém zelí, do něhož jsme zamíchali kostky uzeného, zpěněnou rozkrájenou cibuli, vše ochuceno bílým vínem a osoleno. Při podávání sypeme zelenou petrželkou a jako přílohu dáváme vařené brambory nebo chlupaté knedlíky, přelité šťávou z kachny


bookmen

18. 03. 2013, Recept navštíven: 951x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

08. 02. 2016, 10:50

Přidat komentář

Facebook komentáře