Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kachní játra na jalovci

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
156 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Kachní játra omyjeme a nakrájíme na kousky. Nesolíme, protože játra by ztvrdla. Šalotku a česnek nasekáme nadrobno. Játra opečeme asi 2 minuty na oleji, přidáme šalotku s česnekem, rozdrcený jalovec, tymián a pepř. Zmírníme teplotu a opékáme další 4 minuty. Nakonec podle chuti dosolíme a podáváme s čerstvým pečivem.


Přidat na Pinterest
Evík

05. 11. 2012, Recept navštíven: 1806x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře