Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kachní játra na jalovci

Kachní játra na jalovci

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
156 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Kachní játra omyjeme a nakrájíme na kousky. Nesolíme, protože játra by ztvrdla. Šalotku a česnek nasekáme nadrobno. Játra opečeme asi 2 minuty na oleji, přidáme šalotku s česnekem, rozdrcený jalovec, tymián a pepř. Zmírníme teplotu a opékáme další 4 minuty. Nakonec podle chuti dosolíme a podáváme s čerstvým pečivem.


Evík

05. 11. 2012, Recept navštíven: 1758x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře