Kachní játra na jalovci

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
10min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

156 kalorií
0.0g cukrů
14.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Kachní játra omyjeme a nakrájíme na kousky. Nesolíme, protože játra by ztvrdla. Šalotku a česnek nasekáme nadrobno. Játra opečeme asi 2 minuty na oleji, přidáme šalotku s česnekem, rozdrcený jalovec, tymián a pepř. Zmírníme teplotu a opékáme další 4 minuty. Nakonec podle chuti dosolíme a podáváme s čerstvým pečivem.

přidejte na:
Evík

05. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept treba vyskúšať, mne sa veľmi vydaril
dušanka 18. 06. 2019, 11:37