Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kachní prsa v zelenině

Kachní prsa v zelenině

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
132 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Petrželku omyjeme a nasekáme. Vykostěná kachní prsa rozřízneme na poloviny, kůži nařízneme na čtverečky, lehce osolíme, polijeme dezertním vínem, které co nejvíce vetřeme do masa. Na pánvi rozpálíme olej a kachní prsa zprudka osmahneme po obou stranách do tmavě hněda, potom je vyjmeme. V jiném hrnci také rozehřejeme olej a dáme orestovat cibuli, 3 bobkové listy, loupaná drcená rajčata a zelenou nasekanou petrželku. Podlijeme 2 dcl vína, podusíme, přidáme snítku tymiánu a vložíme orestovaná kachní prsa, ještě cca 10-15 minut dáme zapéci.


07. 09. 2011, Recept navštíven: 1862x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

15. 11. 2015, 13:56

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
prsa vyborne urobene

14. 09. 2016, 19:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravene prsia so zeleninou

08. 12. 2016, 22:03

Přidat komentář

Facebook komentáře