Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr na česneku

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1860 kalorií 5.0g cukrů 105.0g tuků 32.0g bílkovin

Příprava

Očistěného a osušeného kapra s kůží nakrájíme na porce, které na povrchu nařízneme, potřeme utřeným česnekm se solí, posypeme červenou paprikou a obalíme v hladké mouce.
Porce smažíme na horkém oleji dozlatova.
Podáváme s vařenými bramborami sypané petrželkou.


Přidat na Pinterest
planeta

20. 02. 2014, Recept navštíven: 1392x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
I takto připravený kapr může chutnat

10. 11. 2014, 08:17

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na prípravu kapra

21. 11. 2015, 16:02

Přidat komentář

Facebook komentáře