Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr na pivě II

Kapr na pivě II

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2210 kalorií 4.0g cukrů 172.0g tuků 193.0g bílkovin

Příprava

Opláchnuté a osušené porce kapra osolíme, opepříme, rozložíme na talíř, trochu pokapeme pivem a dáme asi na hodinu do chladničky. Pak v kastrolu na rozehřátém oleji osmahneme oloupané, na kroužky nakrájené cibulky, vložíme porce kapra, zalijeme pivem, pokapeme citrónovou šťávou a posy­peme kmínem a paprikou. Dusíme pod pokličkou doměkka (asi 25 minut). Při dušení podléváme maso trochou horké vody.
Příloha: bramborová kaše, zelný salát.


bookmen

27. 02. 2012, Recept navštíven: 1210x

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept. Náš oblíbený.

13. 02. 2013, 22:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná príprava kapra

11. 04. 2016, 18:00

Přidat komentář

Facebook komentáře