Kapr na pivě II

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2210 kalorií
4.0g cukrů
172.0g tuků
193.0g bílkovin


Příprava

Opláchnuté a osušené porce kapra osolíme, opepříme, rozložíme na talíř, trochu pokapeme pivem a dáme asi na hodinu do chladničky. Pak v kastrolu na rozehřátém oleji osmahneme oloupané, na kroužky nakrájené cibulky, vložíme porce kapra, zalijeme pivem, pokapeme citrónovou šťávou a posy­peme kmínem a paprikou. Dusíme pod pokličkou doměkka (asi 25 minut). Při dušení podléváme maso trochou horké vody.
Příloha: bramborová kaše, zelný salát.

přidejte na:
Chybí obrázek

27. 02. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Prima recept. Náš oblíbený.

13. 02. 2013, 22:47

Chybí obrázek
vyborná príprava kapra

11. 04. 2016, 18:00

Chybí obrázek
super príprava kapra

14. 10. 2017, 19:58

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.