Kapr na pivě II
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2210
kalorií
4.0g
cukrů
172.0g
tuků
193.0g
bílkovin
Příprava
Opláchnuté a osušené porce kapra osolíme, opepříme, rozložíme na talíř, trochu pokapeme pivem a dáme asi na hodinu do chladničky. Pak v kastrolu na rozehřátém oleji osmahneme oloupané, na kroužky nakrájené cibulky, vložíme porce kapra, zalijeme pivem, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme kmínem a paprikou. Dusíme pod pokličkou doměkka (asi 25 minut). Při dušení podléváme maso trochou horké vody.
Příloha: bramborová kaše, zelný salát.
27. 02. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.