Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr na pivě II

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2210 kalorií 4.0g cukrů 172.0g tuků 193.0g bílkovin

Příprava

Opláchnuté a osušené porce kapra osolíme, opepříme, rozložíme na talíř, trochu pokapeme pivem a dáme asi na hodinu do chladničky. Pak v kastrolu na rozehřátém oleji osmahneme oloupané, na kroužky nakrájené cibulky, vložíme porce kapra, zalijeme pivem, pokapeme citrónovou šťávou a posy­peme kmínem a paprikou. Dusíme pod pokličkou doměkka (asi 25 minut). Při dušení podléváme maso trochou horké vody.
Příloha: bramborová kaše, zelný salát.


Přidat na Pinterest
bookmen

27. 02. 2012, Recept navštíven: 1442x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept. Náš oblíbený.

13. 02. 2013, 22:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná príprava kapra

11. 04. 2016, 18:00

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super príprava kapra

14. 10. 2017, 19:58

Přidat komentář

Facebook komentáře