Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr nebo filé po kavkazsku

Kapr nebo filé po kavkazsku

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
92 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Rybu očistíme, opereme, osolíme a dáme na půl hodiny odležet do chladna. Mezitím utřeme česnek s paprikou. Touto směsí potřeme rozporcovanou rybu a dáme na pekáč s trochou oleje. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Když je maso napůl upečené, zakapeme je šťávou z poloviny citrónu. Podáváme s vařenými brambory a ovocným salátem.


Zuzana Jašková

13. 12. 2010, Recept navštíven: 1823x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na tento spôsob som uroblal file a bolo výborné

09. 06. 2017, 20:43

Přidat komentář

Facebook komentáře