Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr zapečený s kyselou smetanou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
312 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si připravíme filety z kapra.
Do pekáče rozložíme na plátky pokrájenou cibuli a porce kapra, které osolíme, okořeníme a pokapeme citrónovou šťávou.
Zalijeme částí smetany, vložíme do trouby a pečeme. Během pečení podléváme smetanou. Porce kapra vyjmeme a šťávu přecedíme.


Přidat na Pinterest
planeta

20. 02. 2014, Recept navštíven: 1285x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
I takto připravený kapr může být chutný

11. 11. 2014, 08:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

21. 11. 2015, 16:07

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zapečený kapr so smotanou moze byt velmi dobrý

27. 01. 2016, 11:06

Přidat komentář

Facebook komentáře