Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kari rizoto s volským okem a zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
2548 kalorií 1.0g cukrů 83.0g tuků 53.0g bílkovin

Příprava

Z rýže, 2 lžic oleje, cibulí, kari a soli připravíme kari rýži (viz související recepty). Mezitím si z vajec připravíme volská oka (viz související recepty). Kapie zbavíme semen, nakrájíme a vmícháme do kari rýže. Přidáme scezený hrášek, necháme projít varem a dochutíme solí. Rizoto dáme na talíř a dozdobíme volským okem.


Přidat na Pinterest
Milena

03. 07. 2009, Recept navštíven: 2889x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborne rizoto

02. 05. 2016, 10:52

Přidat komentář

Facebook komentáře