Kari rizoto s volským okem a zeleninou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

2548 kalorií
1.0g cukrů
83.0g tuků
53.0g bílkovin


Příprava

Z rýže, 2 lžic oleje, cibulí, kari a soli připravíme kari rýži (viz související recepty). Mezitím si z vajec připravíme volská oka (viz související recepty). Kapie zbavíme semen, nakrájíme a vmícháme do kari rýže. Přidáme scezený hrášek, necháme projít varem a dochutíme solí. Rizoto dáme na talíř a dozdobíme volským okem.

přidejte na:
Chybí obrázek

03. 07. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výborne rizoto

02. 05. 2016, 10:52

Chybí obrázek
chuťovo vydarené rizoto

22. 02. 2019, 18:39

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.