Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kari rizoto s volským okem a zeleninou

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

2548 kalorií, 1.0g cukrů, 83.0g tuků, 53.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z rýže, 2 lžic oleje, cibulí, kari a soli připravíme kari rýži (viz související recepty). Mezitím si z vajec připravíme volská oka (viz související recepty). Kapie zbavíme semen, nakrájíme a vmícháme do kari rýže. Přidáme scezený hrášek, necháme projít varem a dochutíme solí. Rizoto dáme na talíř a dozdobíme volským okem.

Milena

03. 07. 2009, Recept navštíven: 2709x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kari rizoto s volským okem a zeleninou

Kari rizoto s volským okem a zeleninou

Z rýže, 2 lžic oleje, cibulí, kari a soli připravíme kari rýži (viz související recepty). Mezitím si z vaje...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kari rizoto s volským okem a zeleninou Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborne rizoto

02. 05. 2016, 10:52

Přidat komentář

Facebook komentáře