Chybějící obrázek

Kedlubnová omáčka pro vegetariány

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
30min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

146 kalorií
0.0g cukrů
3.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Do vody dáme pokrájenou kedlubnu na plátky a vaříme - podlévat do 1 litru v kastrolu. Čím čerstvější a mladší kedlubna, tím kratší doba vaření. Zhruba po 15 minutách vhodíme zeleninový bujón a pepř a znovu povaříme asi 10 minut. Z tuku a mouky uděláme jíšku, zahustíme omáčku a podle potřeby dosolíme.

přidejte na:
klickovai

15. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo dobrá omáčka
majka 15. 01. 2019, 20:14
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
omáčka mala uspech
dušanka 04. 01. 2020, 22:31
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vydarená omáčka
palino 12. 01. 2020, 17:55