Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kedlubnová omáčka pro vegetariány

Kedlubnová omáčka pro vegetariány

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
146 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Do vody dáme pokrájenou kedlubnu na plátky a vaříme - podlévat do 1 litru v kastrolu. Čím čerstvější a mladší kedlubna, tím kratší doba vaření. Zhruba po 15 minutách vhodíme zeleninový bujón a pepř a znovu povaříme asi 10 minut. Z tuku a mouky uděláme jíšku, zahustíme omáčku a podle potřeby dosolíme.


klickovai

15. 04. 2010, Recept navštíven: 3171x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře