Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kedlubnový salát s ovocem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
140 kalorií 12.0g cukrů 0.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Kedlubny očistíme a nakrájíme na tenké hranolky (můžete použít speciální multifunkční kráječ). Pomeranče a jablka očistíme a nakrájíme na kostičky. Přidáme jogurt a dochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a cukrem dle chuti.


Přidat na Pinterest
Marsylie

12. 09. 2013, Recept navštíven: 1759x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám jenom kedlubnové zelí, ale vyzkouším i tentžo salát

16. 12. 2014, 10:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recet

29. 12. 2015, 17:20

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

22. 02. 2016, 20:12

Přidat komentář

Facebook komentáře