Kedlubny plněné tvarohem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
168
kalorií
6.0g
cukrů
6.0g
tuků
14.0g
bílkovin
Příprava
Oloupané kedlubny vložíme do vroucí vody a vaříme téměř do měkka. Poté je zcedíme a necháme chvilku vychladnout, abychom se nespálili. Jakmile budeme schopni kedlubny držet v ruce, vydlabeme v nich jamku, kterou naplníme osoleným, okořeněným a hořčicí dochuceným tvarohem.
Zapékací mísu vymažeme olejem, poklademe plněnými kedlubny a zalijeme kefírem. Pečeme v troubě na 180° maximálně 10 minut.
Tip k receptu
Kedlubny můžeme naplnit např. i mletým masem či zeleninovou směsí.
Šéfredaktor17. 01. 2014
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.