Kližka s řapíkatým celerem

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

642 kalorií
0.0g cukrů
46.0g tuků
44.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na plátky a oloupanou cibuli na drobno. Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji usmažíme cibuli dorůžova a přidáme maso. Dusíme nejprve ve vlastní šťávě a vydusíme na tuk. Podlijeme vodou a přidáme hořčici a za občasného podlévání dusíme maso do měkka. Řapíky celeru omyjeme, nakrájíme na menší kousky a oškrábanou mrkev nastrouháme na slzičkovém struhadle. Přidáme k téměř měkkému masu a ještě asi 10 - 15 minut podusíme. Na závěr zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Provaříme a dochutíme solí. Podáváme s vařenou rýží.

přidejte na:
JanaB

15. 03. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výborné

01. 02. 2016, 11:46

Chybí obrázek
vyskúšané a chutilo

08. 02. 2016, 10:50

Chybí obrázek
recept sa osvedčil

29. 12. 2016, 20:34

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.