Kližka s řapíkatým celerem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
642
kalorií
0.0g
cukrů
46.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na plátky a oloupanou cibuli na drobno. Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji usmažíme cibuli dorůžova a přidáme maso. Dusíme nejprve ve vlastní šťávě a vydusíme na tuk. Podlijeme vodou a přidáme hořčici a za občasného podlévání dusíme maso do měkka. Řapíky celeru omyjeme, nakrájíme na menší kousky a oškrábanou mrkev nastrouháme na slzičkovém struhadle. Přidáme k téměř měkkému masu a ještě asi 10 - 15 minut podusíme. Na závěr zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Provaříme a dochutíme solí. Podáváme s vařenou rýží.
JanaB15. 03. 2013
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.