Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kližka s řapíkatým celerem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 30min
Nutriční hodnoty
642 kalorií 0.0g cukrů 46.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky a oloupanou cibuli na drobno. Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji usmažíme cibuli dorůžova a přidáme maso. Dusíme nejprve ve vlastní šťávě a vydusíme na tuk. Podlijeme vodou a přidáme hořčici a za občasného podlévání dusíme maso do měkka. Řapíky celeru omyjeme, nakrájíme na menší kousky a oškrábanou mrkev nastrouháme na slzičkovém struhadle. Přidáme k téměř měkkému masu a ještě asi 10 - 15 minut podusíme. Na závěr zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Provaříme a dochutíme solí. Podáváme s vařenou rýží.


Přidat na Pinterest
JanaB

15. 03. 2013, Recept navštíven: 1718x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné

01. 02. 2016, 11:46

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a chutilo

08. 02. 2016, 10:50

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept sa osvedčil

29. 12. 2016, 20:34

Přidat komentář

Facebook komentáře