Salát s bramborami a řapíkatým celerem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
532
kalorií
0.0g
cukrů
14.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Brambory – vybíráme menší kusy (nové neloupeme, staré ano) uvaříme doměkka v osolené vodě. Na poslední tři minuty přidáme fazolky.
Slijeme, fazolky ihned přelijeme studenou vodou a brambory rozpůlíme.
Celer nakrájíme na kousky, jarní cibulku na tenká kolečka. Okurku zbavíme semínek a zbytek nakrájíme na půlkolečka.
Vše smícháme a rozdělíme na talíře.
Do mixéru dáme bazalku, olej, parmezán, česnek a sůl. Touto zálivkou přelijeme salát.
Posypeme řeřichou a podáváme.
Tip k receptu
Do salátů používáme vždy extra panenský olivový olej.
sonizna27. 01. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.