Koblihy z domácí pekárny
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
10min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
2802
kalorií
8.0g
cukrů
67.0g
tuků
83.0g
bílkovin
Příprava
Do pekárny vložíme ingredience v popsaném pořadí. Nastavíme program PŘÍPRAVA (u některých pekáren je program TĚSTO). Po vykynutí těsto přendáme na vál a vyválíme placku cca 1 cm silnou. Vykrajujeme kolečka. Necháme chvíli odpočinout a pak vkládáme do rozpáleného oleje tou stranou, co ležela na vále nahoru (já smažím koblihy ve fritovacím hrnci na 170°C). Po chvilce obrátíme. Až zčervenají, jsou koblihy hotové.
Tip k receptu
Před servírováním dám na každý koblížek marmeládu. Dobré je také na marmeládu přidat šlehačku!
labe07. 09. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.