Koblihy z domácí pekárny

Obtížnost

Čas přípravy

0min
Čas vaření
10min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

2802 kalorií
8.0g cukrů
67.0g tuků
83.0g bílkovin


Příprava

Do pekárny vložíme ingredience v popsaném pořadí. Nastavíme program PŘÍPRAVA (u některých pekáren je program TĚSTO). Po vykynutí těsto přendáme na vál a vyválíme placku cca 1 cm silnou. Vykrajujeme kolečka. Necháme chvíli odpočinout a pak vkládáme do rozpáleného oleje tou stranou, co ležela na vále nahoru (já smažím koblihy ve fritovacím hrnci na 170°C). Po chvilce obrátíme. Až zčervenají, jsou koblihy hotové.

Tip k receptu

Před servírováním dám na každý koblížek marmeládu. Dobré je také na marmeládu přidat šlehačku!

přidejte na:
labe

07. 09. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
veka
Doporučuji všem co mají domácí pekárnu. Ze začátku jsem si myslela, že pekárna je jen napečení chleba, ale dají se v ní dělat plno dalších věcí (těsto, marmelády,..). Je to super a já děkuji za další recept

veka 09. 11. 2009, 19:42

labe
Shodou okolností jsem dnes dělala koblihy,ale mám nový recept. Těsto se v pekárně jen vymíchá,nechá se vykynout. Koblihy se plní náplní a pečou se v troubě.Nejsou tak mastné a mají vynikající chuť. Vložím recept,ale až zítra.

labe 09. 11. 2009, 19:53

Chybí obrázek
úžasné..my to robíme doma cez fašiangy :D

Svetlana 07. 12. 2009, 16:20

labe
Já dělám koblihy jako hlavní jídlo. Nějakou polévku a oběd je ne světě. Moučné obědy dělám tak 2 x až 3 x týdně.Když mám u nás vnuky na prázdniny i častěji.

labe 07. 12. 2009, 17:23

Chybí obrázek
tak zkousim dnes koblizky no v pekarne se mi to zda dost tuhe,je spravny pomer mouky?

jandule 10. 03. 2012, 12:40

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.