Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Koblihy z domácí pekárny

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 10min
Nutriční hodnoty
2802 kalorií 8.0g cukrů 67.0g tuků 83.0g bílkovin

Příprava

Do pekárny vložíme ingredience v popsaném pořadí. Nastavíme program PŘÍPRAVA (u některých pekáren je program TĚSTO). Po vykynutí těsto přendáme na vál a vyválíme placku cca 1 cm silnou. Vykrajujeme kolečka. Necháme chvíli odpočinout a pak vkládáme do rozpáleného oleje tou stranou, co ležela na vále nahoru (já smažím koblihy ve fritovacím hrnci na 170°C). Po chvilce obrátíme. Až zčervenají, jsou koblihy hotové.

Bulb Tip k receptu

Před servírováním dám na každý koblížek marmeládu. Dobré je také na marmeládu přidat šlehačku!


Přidat na Pinterest
labe

07. 09. 2009, Recept navštíven: 11615x


Přidat recenzi
Přidat komentář
veka
Doporučuji všem co mají domácí pekárnu. Ze začátku jsem si myslela, že pekárna je jen napečení chleba, ale dají se v ní dělat plno dalších věcí (těsto, marmelády,..). Je to super a já děkuji za další recept

veka 09. 11. 2009, 19:42

labe
Shodou okolností jsem dnes dělala koblihy,ale mám nový recept. Těsto se v pekárně jen vymíchá,nechá se vykynout. Koblihy se plní náplní a pečou se v troubě.Nejsou tak mastné a mají vynikající chuť. Vložím recept,ale až zítra.

labe 09. 11. 2009, 19:53

Svetlana
úžasné..my to robíme doma cez fašiangy :D

Svetlana 07. 12. 2009, 16:20

labe
Já dělám koblihy jako hlavní jídlo. Nějakou polévku a oběd je ne světě. Moučné obědy dělám tak 2 x až 3 x týdně.Když mám u nás vnuky na prázdniny i častěji.

labe 07. 12. 2009, 17:23

Thumb
tak zkousim dnes koblizky no v pekarne se mi to zda dost tuhe,je spravny pomer mouky?

jandule 10. 03. 2012, 12:40

Facebook komentáře