Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Koblihy z domácí pekárny

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 10min , porce

2802 kalorií, 8.0g cukrů, 67.0g tuků, 83.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do pekárny vložíme ingredience v popsaném pořadí. Nastavíme program PŘÍPRAVA (u některých pekáren je program TĚSTO). Po vykynutí těsto přendáme na vál a vyválíme placku cca 1 cm silnou. Vykrajujeme kolečka. Necháme chvíli odpočinout a pak vkládáme do rozpáleného oleje tou stranou, co ležela na vále nahoru (já smažím koblihy ve fritovacím hrnci na 170°C). Po chvilce obrátíme. Až zčervenají, jsou koblihy hotové.

Bulb Tip k receptu

Před servírováním dám na každý koblížek marmeládu. Dobré je také na marmeládu přidat šlehačku!

labe

07. 09. 2009, Recept navštíven: 10110x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Koblihy z domácí pekárny

Koblihy z domácí pekárny

Do pekárny vložíme ingredience v popsaném pořadí. Nastavíme program PŘÍPRAVA (u některých pekáren je progra...

Zobrazit všechny podobné recepty k Koblihy z domácí pekárny Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
veka
Doporučuji všem co mají domácí pekárnu. Ze začátku jsem si myslela, že pekárna je jen napečení chleba, ale dají se v ní dělat plno dalších věcí (těsto, marmelády,..). Je to super a já děkuji za další recept

veka 09. 11. 2009, 19:42

labe
Shodou okolností jsem dnes dělala koblihy,ale mám nový recept. Těsto se v pekárně jen vymíchá,nechá se vykynout. Koblihy se plní náplní a pečou se v troubě.Nejsou tak mastné a mají vynikající chuť. Vložím recept,ale až zítra.

labe 09. 11. 2009, 19:53

Svetlana
úžasné..my to robíme doma cez fašiangy :D

Svetlana 07. 12. 2009, 16:20

labe
Já dělám koblihy jako hlavní jídlo. Nějakou polévku a oběd je ne světě. Moučné obědy dělám tak 2 x až 3 x týdně.Když mám u nás vnuky na prázdniny i častěji.

labe 07. 12. 2009, 17:23

Thumb
tak zkousim dnes koblizky no v pekarne se mi to zda dost tuhe,je spravny pomer mouky?

jandule 10. 03. 2012, 12:40

Facebook komentáře