Králičí špíz
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
15min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
212
kalorií
0.0g
cukrů
17.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Každý králičí filet nakrájíme na 4 stejně velké kousky. Rozmarýnové stonky zašpičatíme na cca 20 cm a přípravíme jako jehly pro špíz. Papriky zbavíme jader a nakrájíme na 16 stejně velkých kousků, česnek rozpůlíme a šalotky rozčtvrtíme. Pak napichujeme střídavě maso, papriku, šalotku a česnek. Dále rozpálíme v pánvi olivový olej a králičí špíz opečeme dozlatova po všech stranách. Přidáme máslo a špízy zhruba 2 až 3 minuty podusíme na středním plameni. Na závěr osolíme a opepříme.
Maja20. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.