Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Králičí špíz

Králičí špíz

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 45min
Nutriční hodnoty
212 kalorií 0.0g cukrů 17.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Každý králičí filet nakrájíme na 4 stejně velké kousky. Rozmarýnové stonky zašpičatíme na cca 20 cm a přípravíme jako jehly pro špíz. Papriky zbavíme jader a nakrájíme na 16 stejně velkých kousků, česnek rozpůlíme a šalotky rozčtvrtíme. Pak napichujeme střídavě maso, papriku, šalotku a česnek. Dále rozpálíme v pánvi olivový olej a králičí špíz opečeme dozlatova po všech stranách. Přidáme máslo a špízy zhruba 2 až 3 minuty podusíme na středním plameni. Na závěr osolíme a opepříme.


Maja

20. 11. 2009, Recept navštíven: 2003x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
moc dobré, děláváme, na špejli napichujeme jen králíčí maso, slaninu a cibuli
Přidané ingredience: CIBULE

21. 01. 2014, 10:31

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
špíz chutí velmi dobre

09. 09. 2017, 20:19

Přidat komentář

Facebook komentáře