Chybějící obrázek

Králičí špíz

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
15min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

212 kalorií
0.0g cukrů
17.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Každý králičí filet nakrájíme na 4 stejně velké kousky. Rozmarýnové stonky zašpičatíme na cca 20 cm a přípravíme jako jehly pro špíz. Papriky zbavíme jader a nakrájíme na 16 stejně velkých kousků, česnek rozpůlíme a šalotky rozčtvrtíme. Pak napichujeme střídavě maso, papriku, šalotku a česnek. Dále rozpálíme v pánvi olivový olej a králičí špíz opečeme dozlatova po všech stranách. Přidáme máslo a špízy zhruba 2 až 3 minuty podusíme na středním plameni. Na závěr osolíme a opepříme.

přidejte na:
Maja

20. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
moc dobré, děláváme, na špejli napichujeme jen králíčí maso, slaninu a cibuli
Přidané ingredience: CIBULE

planeta 21. 01. 2014, 10:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
špíz chutí velmi dobre

dušanka 09. 09. 2017, 20:19

Přidat komentář