Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Křehký závin s bylinkovým tvarohem

Křehký závin s bylinkovým tvarohem
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

396 kalorií, 1.0g cukrů, 10.0g tuků, 58.0g bílkovin

Příprava

Tvaroh smícháme se zakysanou smetanou a nasekanými bylinkami. Ochutíme prolisovaným česnekem, solí a pepřem.
Na vyválené křehké těsto naneseme tuto směs. Okraje těsta nařízneme tak, aby nahoře až směs těstem připojíme, jsme mohli těsto ozdobně zaplést.
Dáme do formy na biskupský chlebíček a pečeme 30 minut na 190 °C.

Bulb Tip k receptu

Místo tvarohu můžeme použít dva kelímky sýru cottage.

sonizna

12. 01. 2016, Recept navštíven: 439x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Křehký závin s bylinkovým tvarohem

Křehký závin s bylinkovým tvarohem

Tvaroh smícháme se zakysanou smetanou a nasekanými bylinkami. Ochutíme prolisovaným česnekem, solí a pepřem...

Zobrazit všechny podobné recepty k Křehký závin s bylinkovým tvarohem Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super vyborný závin

12. 01. 2016, 12:14

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

12. 01. 2016, 13:14

Marcianto
Restaurant_star
Nezdá se vám na jeden závin 5 LŽIC tymiánu trochu moc? Přece je jenom aromatický.
Přidané ingredience: tymián

14. 01. 2016, 17:11

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je dobrý aj bez tymianu

18. 01. 2016, 18:30

Přidat komentář

Facebook komentáře