Krevetová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
812
kalorií
0.0g
cukrů
68.0g
tuků
51.0g
bílkovin
Příprava
Na másle orestujeme cibuli,zalijeme zeleninovým bujonem a povaříme.Mezitím vmícháme do mléka nahrubo nastrouhaný sýr a na mírném ohni za stálého míchání směs zahříváme tak dlouho,dokud se sýr neroztaví. Pozor, aby směs neprošla varem!Do bujonu přisypeme očištěné krevety a vaříme,dokud krevety nezrůžoví.Stáhneme polévku z ohně, dle potřeby dochutíme solí a bílým pepřem,přilijeme do ní teplou sýrovomléčnou směs a dobře promícháme.Krevetovou polévku podáváme hustě posypanou zelenou natí a s bagetou.
karkolka11. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.