Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krevetová polévka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
812 kalorií 0.0g cukrů 68.0g tuků 51.0g bílkovin

Příprava

Na másle orestujeme cibuli,zalijeme zeleninovým bujonem a povaříme.Mezitím vmícháme do mléka nahrubo nastrouhaný sýr a na mírném ohni za stálého míchání směs zahříváme tak dlouho,dokud se sýr neroztaví. Pozor, aby směs neprošla varem!Do bujonu přisypeme očištěné krevety a vaříme,dokud krevety nezrůžoví.Stáhneme polévku z ohně, dle potřeby dochutíme solí a bílým pepřem,přilijeme do ní teplou sýrovomléčnou směs a dobře promícháme.Krevetovou polévku podáváme hustě posypanou zelenou natí a s bagetou.


Přidat na Pinterest
karkolka

11. 01. 2010, Recept navštíven: 4213x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře