Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krkovička na zelí

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 45min
Nutriční hodnoty
502 kalorií 0.0g cukrů 26.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Troubu rozehřejeme na 200°C. Maso osolíme a opepříme. Cibuli a slaninu nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme sádlo a maso opečeme. Pak maso vyjmeme a rozpustíme slaninu. Po chvíli k ní přidáme i cibulku a restujeme do měkka. Propláchneme zelí a smícháme jej s cibulí a slaninkou. Rozložíme do pekáčku a pak vložíme maso, které nahoře také pokryjeme zelím, aby se nevysmažilo a nespálilo. Pečeme ze začátku zakryté. Posléze odkryjeme. Pečeme, dokud není maso měkké.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s knedlíčkem nebo chlebem. Pokud Vám zbude třeba z předešlého dne zelí, klidně jej použijte tak, že jej vložíte do pekáčku a na něj položte orestované plátky krkovičky. Je to také dobré :-) V tom případě si ještě dodělejte cibulku nahoru! :-)


Přidat na Pinterest
Tatiana

12. 07. 2011, Recept navštíven: 8279x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na krkovičku veľmi chutný

01. 07. 2017, 20:18

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná vyvážená chuť tohto jedla

10. 09. 2017, 18:51

Přidat komentář

Facebook komentáře