Křupavý toskánský nákyp
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
10min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1500
kalorií
0.0g
cukrů
85.0g
tuků
63.0g
bílkovin
Příprava
Housky nakrájíme na plátky, stejně tak nakrájíme i omytá rajčata a osolíme je. Kozí sýr rozkrájíme na plátky. Všechny plátky by měly být přibližně stejně silné.
Troubu rozehřejeme na 200°C. V pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje. Krajíčky housky v něm po obou stranách dozlatova opečeme. Vymastíme zapékací mísu a střídavě do ní rovnáme opečenou housku, rajčata a kozí sýr. Připravený pokrm pokapeme zbývajícím olejem a 10 minut dozlatova opečeme.
Mezitím nasekáme ořechy. Opereme bazalku a lehce ji osušíme. Otrháme lístky, několik jich odložíme stranou na ozdobu. Zbytek jemně nasekáme. Krátce před dopečením posypeme pokrm ořechy a bazalkou. Podáváme horké.
03. 05. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.