Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Křupavý toskánský nákyp

Křupavý toskánský nákyp

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
1500 kalorií 0.0g cukrů 85.0g tuků 63.0g bílkovin

Příprava

Housky nakrájíme na plátky, stejně tak nakrájíme i omytá rajčata a osolíme je. Kozí sýr rozkrájíme na plátky. Všechny plátky by měly být přibližně stejně silné.
Troubu rozehřejeme na 200°C. V pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje. Krajíčky housky v něm po obou stranách dozlatova opečeme. Vymastíme zapékací mísu a střídavě do ní rovnáme opečenou housku, rajčata a kozí sýr. Připravený pokrm pokapeme zbývajícím olejem a 10 minut dozlatova opečeme.
Mezitím nasekáme ořechy. Opereme bazalku a lehce ji osušíme. Otrháme lístky, několik jich odložíme stranou na ozdobu. Zbytek jemně nasekáme. Krátce před dopečením posypeme pokrm ořechy a bazalkou. Podáváme horké.


Ellis

03. 05. 2012, Recept navštíven: 1019x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchý dobrý nákyp

13. 03. 2017, 20:15

Přidat komentář

Facebook komentáře