Křupavý toskánský nákyp

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1500 kalorií
0.0g cukrů
85.0g tuků
63.0g bílkovin


Příprava

Housky nakrájíme na plátky, stejně tak nakrájíme i omytá rajčata a osolíme je. Kozí sýr rozkrájíme na plátky. Všechny plátky by měly být přibližně stejně silné.
Troubu rozehřejeme na 200°C. V pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje. Krajíčky housky v něm po obou stranách dozlatova opečeme. Vymastíme zapékací mísu a střídavě do ní rovnáme opečenou housku, rajčata a kozí sýr. Připravený pokrm pokapeme zbývajícím olejem a 10 minut dozlatova opečeme.
Mezitím nasekáme ořechy. Opereme bazalku a lehce ji osušíme. Otrháme lístky, několik jich odložíme stranou na ozdobu. Zbytek jemně nasekáme. Krátce před dopečením posypeme pokrm ořechy a bazalkou. Podáváme horké.

přidejte na:
Chybí obrázek

03. 05. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
jednoduchý dobrý nákyp

13. 03. 2017, 20:15

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.