Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Krupicový knedlík s uzeným masem

Krupicový knedlík s uzeným masem
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

1268 kalorií, 0.0g cukrů, 78.0g tuků, 28.0g bílkovin

Příprava

Tuk utřeme s vejci a žloutkem, vmícháme krupici, usekané maso, sůl a sekanou petrželku. Z dobře promíchaného těsta tvoříme na prkénku posypaného strouhankou knedlíčky ve velikosti švestkových a vhazujeme je do vařící vody. Vaříme 20 min mírným varem. Zcezené knedlíčky pokapeme máslem a podáváme s hl.salátem.

tepito

02. 11. 2010, Recept navštíven: 1575x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Krupicový knedlík s uzeným masem

Krupicový knedlík s uzeným masem

Tuk utřeme s vejci a žloutkem, vmícháme krupici, usekané maso, sůl a sekanou petrželku. Z dobře promíchanéh...

Zobrazit všechny podobné recepty k Krupicový knedlík s uzeným masem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře