Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Krupicový knedlík s uzeným masem

Krupicový knedlík s uzeným masem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1268 kalorií 0.0g cukrů 78.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Tuk utřeme s vejci a žloutkem, vmícháme krupici, usekané maso, sůl a sekanou petrželku. Z dobře promíchaného těsta tvoříme na prkénku posypaného strouhankou knedlíčky ve velikosti švestkových a vhazujeme je do vařící vody. Vaříme 20 min mírným varem. Zcezené knedlíčky pokapeme máslem a podáváme s hl.salátem.


tepito

02. 11. 2010, Recept navštíven: 1729x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krupicový knedlík je výborný

18. 12. 2016, 20:30

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
knedlík robím rada, je velmi dobrý

30. 05. 2017, 13:05

Přidat komentář

Facebook komentáře