Krůtí kousky v pórku
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
768
kalorií
4.0g
cukrů
41.0g
tuků
77.0g
bílkovin
Příprava
Krůtí prso nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka. Pórek dobře omyjeme, odkrojíme tmavou část a světlou část nakrájíme na půlkolečka. V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme mírně osolené maso s cibulí, dokud není měkké. Poté přidáme pórek, bujón, pepř, mírně podlijeme vodou a krátce povaříme. Dochutíme solí a zahustíme škrobem rozmíchaným v malém množství vody. Krátce povaříme a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží.
JanaB27. 05. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.